HOME CONTACT BEDRIJVEN
IN DIT NUMMER
 

Koopstromenonderzoek Randstad
Nog nooit was de nood om inzicht in het ‘hoofd’ van de consument zo hoog. Nog nooit ook werd er een koopstromenonderzoek uitgevoerd van deze omvang en binnen een zo groot gebied. Op donderdag 20 janua..

lees meer..


Tineke Verburg: ‘What makes people kick, dat wil ik weten’
Voor 2005 heeft Kijk op het Westen een verkiezing uitgeschreven van de Grootste Nederlander van het Westen, een persoon uit het westen van Nederland die naar uw mening de meest waardevolle bijdrage he..

lees meer..


Visafslag Enkhuizen sluit deuren
De visafslag in Enkhuizen gaat dicht. Het gebouw wordt in de loop van dit jaar verkocht. ‘Er is bijna geen vis meer’, zegt wethouder Jan Franx (44). Wat erin komt, is nog niet duidelijk. Het kan een t..

lees meer..


Utrechtse Ondernemersacademie
Per jaar starten veel Nederlandse ondernemers een eigen bedrijf. Overeind blijven is moeilijk, zo blijkt wel uit de cijfers: na tien jaar is tachtig tot negentig procent van de starters failliet gegaa..

lees meer..


Verbouwing Space Expo biedt meer mogelijkheden
Er was eens... een groepje Noordwijkers dat filosofeerde over slecht-weer-accommodaties. Over wat je de grote aantallen toeristen die naar deze kustplaats trekken, zou kunnen bieden op dagen dat het s..

lees meer..


3 (maart/april)
Acrobat Reader Downloaden

Overzicht nrs.

Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina.