HOME CONTACT BEDRIJVEN
IN DIT NUMMER
 

Dromen & Dineren
Erik van Loo nam vorig jaar zijn droomrestaurant, het Rotterdamse Parkheuvel, over van topkok Cees Helder. In het begin kneep Van Loo zich nog wel eens in de arm, ‘maar die periode duurde niet lang..

lees meer..


Geame, set, match
Vier jaar geleden begon Richard Krajicek aan zijn tweede tennisleven als directeur van het ABN-AMRO World Tennis Tournament. Streefde hij als sportman al het hoogste na, als toernooibaas is het wei..

lees meer..


Verdachte werknemers
Controle e-mailverkeer. Mag dat? We communiceren wat af met z’n allen. Via intranet, weblogs, Bluetooth, msn, sms, noem maar op. Zo af en toe sturen we in de baas zijn tijd een privémailtje of ..

lees meer..


And the winner is...
Jan Huijgen: boer, filosoof én ondernemer. Een baan van 9 tot 5 heeft hij nooit geambieerd. Ondernemen zit immers in zijn bloed en dat wordt beloond. Jan Huijgen ontving afgelopen zomer de Mansholt..

lees meer..


Ondernemen met je hart
Keynes’ economische principes regeren meer dan ooit de globaliserende markt. Marktdenken is niet langer rechts; links geeft zich bangelijk op alle fronten gewonnen. Is er ruimte voor ondernemen met..

lees meer..


De wereld van een weldoener
Sunyani, midden Ghana, 400 kilometer van Accra, tien uur zondagmorgen. Iedereen is op weg naar een van de vele kerken. Missionarissen hebben blijkbaar geen eenduidige boodschap verspreid. In de dru..

lees meer..


Blind date
Anoniem solliciteren: Bittere noodzaak of noodzakelijk kwaad? Denise Gehla (26) zocht er niks achter toen het haar niet meteen lukte een baan te vinden. Andere sollicitanten waren blijkbaar ges..

lees meer..


winter
Acrobat Reader Downloaden

Overzicht nrs.

Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina.